Handelsbetingelser for online bestillinger på Møllevognen.dk


HANDELSBETINGELSER

Velkommen til MølleVognen Ikast.
Når du handler her på hjemmesiden accepterer du automatisk vores handelsbetingelser der er anført herunder. De er ikke særlige avanceret eller kryptiske men alligevel så læs dem igennem, inden du handler på MolleGrillen.dk

KØB AF MENUER & VARER
Ved køb af menuer eller varer på MolleVognen.dk skal du udfylde nogle få personlige oplysninger som fx navn, adresse, telefonnummer og betalingsinformationer. Når du har gjort detsendes din bestilling til os og du vil herefter modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail.
Betalingen sker i det øjeblik du bestiller og vi har igangsat din bestilling hos os.

AFHENTNINGSTID
Der kan bestilles til afhentning 30 minutter EFTER åbning af grillen og frem til 20 minutter FØR lukketid

Ved alle bestillinger gælder følgende:

Vi forsøger at have maden klar på det tidspunkt du selv har anført ved bestilling. Der kan desvære på travle tider opstå en forlænget ventetid. (Hvad vi naturligvis beklager og forsøger at undgå.)

Der skal ALTID indtastes ønsket afhentningstidspunkt for din bestilling. Har du IKKE selv indtastet et afhentningstidspunkt vil din bestilling være klar til afhentning ca. 30 minutter efter vi modtager din bestilling.

Når du henter varen. Husk at kontrollere, at du har de vare som du har bestildt, inden du køre,  det er nemmes for begge parter hvis vi har lavet fejl. ( vi bringer ikke ud ved fejl.)

RETURRET/ REKLAMATIONER
Vi kan i sagens natur ikke yde returret på din bestilling, med mindre et af følgende forhold er indtruffet.

1. Vi har lavet de forkerte menuer til dig i henhold til din afgivne bestilling, eller fejlleveret menu i væsentlig omfang iht. dine ønsker om Fravalg/Tilvalg af ingredienser i menu. Leveret Menu skal medbringes til Grillen for at få lavet en ny/krediteret. Du kan således ikke spise den og komme og sige den var forkert ;) 

2. Du kontakter os per telefon: 3140 2904 inden for 10 minutter og afbestiller, eller ændre din bestilling. Det skal dog ske SENEST 20 minutter før oprindelig ønskede afhentningstidspunkt.

BETALING
På MolleVognen.dk kan der udelukkende betales via betalingskort - Dankort, Mastercard, VISA. Der kan således IKKE bestilles online på MolleGrillen.dk og betales ved afhentning i butikken. Bemærk det er SundsGrillen som står som kontoindehaver det vil der for være SundsGrillen som står på kvittering i kontoudtogen 

Alle priser på MolleVognen.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms

SIKKERHED
Sikkerheden på MolleGrillen.dk er helt i top, og kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun NETS, der har adgang til dine data, og ingen andre overhovedet. Hverken Møllegrillen eller andre kan se dine betalings data som udveksles ved køb.

Vi kan se dine oplysninger som fx navn, telefonnummer og mailadresse, der ligger uden for selve betalingesdelen, så vi kan kontakte dig ved eventuelle spørgsmål til din bestilling.

Hos MølleVognen er dine kontaktoplysninger fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få/eller vil få adgang til dem.

FORBEHOLD
Der tages forbehold for taste/trykfejl på hjemmesiden, samt pris ændringer.
priser på hjemmesiden er ikke nødvendigvis gældende i butikken.Er du i tvivl om noget er du altid meget velkommen til at kikke ind til os i grillen eller ringe på telefon: 97 100 107, eller sende en mail til os.

Vi takker for handlen
Med venlig hilsen
MølleVognen Møllegade 1  Ikast